Zoeken naar weet van niets

Uw zoekactie voor weet van niets leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thomas 31 jaar Limburg - Peer
Leuke tijd samen? x
Het is me vorig jaar niet gelukt om in mijn eind 20 nog een leuke spannende tijd te beleven. Het is allemaal veel te snel gegaan. Nu moet ik het maar pakken gelijk het komt in mijn 30er jaren. Zijn er mensen die een leuk voorstel hebben? Sta voor alles open en zeer hygiënisch en discreet. Fun staat bij mij vanboven, zonder verplichtingen. Op plezier/liefde staat voor mij geen leeftijd/kleur en gewicht. Eenmalig, meerder keren, alles is open. Stuur me evt een leuk berichtje met een voorstel en wie weet tot snel. Berichtjes met een deftige uitleg en foto krijgen altijd wat terug.  

Leuke tijd samen? x
18 dagen
Rukkertje 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile fun
Sta supergeil,ben in feestmodus en wil nog samen masturberen met iemand ! Ik kan perfect thuis ontvangen,chems zijn zeker ook welkom en np.Age & looks maakt niet uit voor mij,stuur foto voor directe reactie. Doeners en geen fakers ! Wie weet tot zo :)  
Cd joke 58 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Spuiten
Ik ben opzoek naar mannen die ik lekker pijp en die dan op mijn voetjes gaan spuiten. Ik ben tevens ook wel neukbaar safe wel. Ik kan jullie ontvangen in mijn Mobilhome op discrete parking in mijn buurt. Heb je interesse dan graag je stats en foto en wie weet pijp ik je snel of kan je me lekker neuken.  

Spuiten
Frank 66 jaar Antwerpen - Beerse
zoek biljartmaat
gelieve te lezen wat er staat, niet reageren als je niet aan de vraag kan voldoen: Ik zk dus iemand uit de buurt!! om met mij in de kelder te biljarten,vrij spel,ik speel +- 2.00moyenne ik ben rustige speler, sporty figuur meer sub lust slet glad bovenlichaam en schaamstreek Jij, liefst bi geh vanaf 50j ook slankl tot volslank geen dikke buiken aub, goed en of dik/lang geschapen, intiem geschoren, met blote eikel in erectie, meer domi, ik pijp graag en wie weet wat nog...geen chem/pops/roker gewoon beschaafd verzorgd persoon. dit voor 1 a ...per week, na 19u of in de dag bij slecht weer...een foto van jouw keu ,;:=)) is geapprecieerd! dus niet reageren als je jonger/bttm of wat dan ook bent die niet aan de vraag kan voldoen, bedankt ! ps fakers hou op aub!  

zoek biljartmaat
19 dagen
Pijpsletje 35 jaar Limburg - Alken
Onderdanig pijpsletje zoekt warm zaad
Hey ben een onderdanige bi man, die graag pikken afzuig en laat klaarkomen in mijn mondje,heb je goesting om je pik te laten afzuigen kun je mijn mondje gebruiken. Ik pijp je heel zacht en diep terwijl je passief blijft en geniet. Als je mijn mondje volgespoten hebt vertrek ik terug. Dit allemaal in alle discretie. Kan enkel verplaatsen in de regio of een cardate is ook goed. Liefst reageren met foto van pik zodat ik weet wat mij te wachten staat. Hopelijk tot straks...  
19 dagen
newbi 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
chille leeftijdsgenoot die me begeleid?
Heb al meermaals gezoend en gepijpt met enkele leuke kerels. Ik wil echter meer en zou graag een aangename man (versa/top) vinden die mij langzaam verder durft nemen. Weet aub wanneer u te oud bent, mijn stats zijn 29 184 71. Ik ben openminded zolang er vertrouwen en discretie is.  
Nieuwsgierig 58 jaar Oost-Vlaanderen - Oosteeklo
Wie?
Op zoek naar iets leuk …pijpen en rukken, naaldhakken, lingerie,plas en wie weet neuken met condoom..oud of jong …vaste vriend of TV/CD ik ontvang niet in de buurt voor nu tot …  

Wie?
20 dagen
Johanbi 55 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi’zoekend
Misschien te vinden Bi zoekend naar Biman zoekt hete vent voor heet moment ... reg Vilvoorde Mechelen Hallo...langs deze weg zoek ik dat extra meer. Zoek een man voor geile sex. Ik hou van hete voorspel met veel tong en p..pwerk als je top bent zalig dan zou ik graag genomen willen worden. Hygiene en discretie ie zeer belangrijk. Date zelden en niet met iedereen en wie weet samen af en toe ? Zin?  
20 dagen
Ikke 37 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Blowjob
Heey, ik ben een 36 jarige bi man, ik ben opzoek naar een discrete hygiënische man die ik lekker mag klaar pijpen, voorstellen zijn welkom, leeftijd speelt helemaal geen rol, wel graag iemand die van aanpakken weet.  
joketravje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker laten Pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker laten Pijpen door travje
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10